“Ik wil jou:” “Laten we samen leven,” “Laten we het van achteren doen” – Wanneer en hoe je sleutel kunt spreken in relaties met een meisjesuitdrukking. Ze leggen zichzelf uit.

De persoon verschilt van dieren met het vermogen om te spreken, gewoon niet iedereen raden. Vooral mannen. Hier zit hij in de buurt van de tafel in de club, kijkt naar mijn ogen, expressief, als een foto van Vrubel, – en stil. En ik, het werd gedwongen om te verdwalen in een raden dat hij van mij wil – streling en tederheid of dat ik stopte hoe de as as op zijn knie was. Stilte van mannen is nog steeds een voortgangsrem.

Immers, alle relaties zijn verdeeld in fasen en je kunt deze fasen overwinnen, alleen het juiste wachtwoord zeggen. En het is wenselijk dat je het op tijd maakt, dat wil zeggen, op het juiste moment. Begrijp ik niet? Wat er uitkomt om uit te leggen. Hier zijn negen uitdrukkingen die een man theoretisch ooit tegen zijn vriendin moet zeggen.

Omdat we op hen wachten op hen. Voor ons is het niet alleen woorden – dit zijn mijlpalen van relaties.

– Je bent heel mooi.

Opties

“Je hebt mooie ogen, een figuur, kieuwen,” “Ik heb nooit zo’n aantrekkelijk gezicht gezien, kijk, paraplu,” “Ik wil kijken zonder uit te doen op je voorhoofd, buste, laptop …” en t.D.

Wanneer te zeggen

Complimenten … Nee, zij verwarmen onze ziel natuurlijk, maar … Ik wens u ideaal voor schoonheid om een ​​beetje later te horen. Tenminste na een half uur nadat je hulde hebt gegeven aan onze kwaliteiten waar we trots op zijn, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld, de geest, het gevoel voor humor, het vermogen om olie of virtuoze trigger te trekken met verkeerscops. Zodat het meisje begrijpt: ze trok je aan met zijn persoonlijkheid, en niet alleen een grote borst en ronde boo.