UDDANNELSE

Præcis NÅR du har brug for det

Siden 1993 har HOLCO trænet og uddannet tusindvis af ledere, salgskonsulenter og servicemedarbejdere fra autobranchen i både Danmark og Skandinavien.
Vi tilbyder højt specialiserede og skræddersyede kurser, akademier og foredrag – godt krydret med vores viden om og erfaring fra automotive-branchen gennem mere end 20 år. Målgruppen for vores træning og uddannelse er typisk bilimportører, brancheorganisationer, individuelle forhandlere, forhandlerkæder, multibrand autohuse samt finansierings- og leasingselskaber.

Præcis HVOR du har brug for det

Behov er forskellige. Det samme er HOLCOs uddannelse og træning, der foregår præcis der, hvor du vil have det. Hvad enten der skal foretages en pretest i forbindelse med lanceringen af et nyt brand, uddannes nye sælgere, informeres om nye regler i branchen eller noget helt fjerde, så bestemmer du selv, erektion smittel deutsch hvordan og hvor træningen skal foregå.
Som webinar, WBT, VCT, MTV eller traditionel undervisning? I virksomheden, på et af landets kursuscentre eller online? Valget er dit. Vi sørger for indholdet.

Uddannelse i virksomheden

 

Uddannelse på eksterne kursuscentre

 

Uddannelse på internettet

 

PERSONALEUDVÆLGELSE

Skal du ansætte medarbejdere?

Enhver virksomheds succes er bestemt af, at den har det rette team. Fagligt dygtige medarbejdere, der lever sig ind i brandet, forstår virksomhedskulturen og gerne går det ekstra skridt for fælles succes. Men hvordan sikrer du dig, at du ansætter den rigtige? Og hvad er det, du skal lede efter?

Lad HOLCO hjælpe til i processen. Vi kender branchen indefra og har den faglige indsigt og erfaring til at vurdere, hvilke kompetencer du skal lede efter, og hvem af dine kandidater, der vil være et godt match.

HOLCO fungerer hverken som rekrutteringsbureau eller headhuntere, men som ledelsens højre hånd, når der skal ansættes nye medarbejdere i Automotive branchen.

Det kan vi hjælpe med…

HOLCO kan træde til i alle faser af udvælgelsesproceduren – fra de indledende overvejelser om ny medarbejder til selve ansættelsesprocessen og den opfølgende medarbejdersamtale.

➤ Rådgivning ifm. ansættelse af ny medarbejder
➤ Udformning og placering af stillingsopslag
➤ Kompetenceanalyse
➤ Udvælgelse af ansøgninger
➤ Interviews
➤ Opfølgning på ansættelsen
➤ Rådgivning om løbende medarbejderudvikling