VIRKSOMHEDSUDVIKLING

Udvikling af forhandlerkæder

Brandbeskyttelse og værdiskabelse er to af de vigtigste konkurrenceparametre for forhandlerkæderne i dag. Jo stærkere kæden samlet forstår at kommunikere og udleve brandet, jo større værdi skaber kæden for den enkelte kunde og dermed i sidste ende for sig selv, importøren og producenten.

HOLCO har specialiseret sig i at udvikle forhandlerkæder der øger salget og optimerer forretningen. Vejen går gennem skræddersyet træning og uddannelse.

Individuel forhandlerudvikling

I et stærkt konkurrencepræget marked skal den enkelte forhandler både være en god ambassadør for det brand, han repræsenterer, og en dygtig leder, der motiverer sine medarbejdere. 

Vi har mere end 25 års erfaring inden for Automotive og kender indgående de udfordringer, forhandlerne møder i hverdagen. Heldigvis kender vi som regel også løsningen på dem. 

Som trusted partner hjælper HOLCO den enkelte forhandler med on-site forretningsudvikling og øget indtjening.

SALGSAFDELING

HOLCO salgstræning spænder over alt fra korte motivationsforedrag til skræddersyede workshops og længerevarende salgsakademier inden for alle områder af salg af personbiler og kommercielle enheder. Brug for bedre performance i indbytning af brugte biler, forhandlingsteknik eller rådgivning om og salg af finansieringsydelser og serviceaftaler? Uanset behovet har HOLCO erfaringen og værktøjerne. Vi klæder forhandlere og forhandlerkæder godt på til mødet med morgendagens købere.

Aftersales

En effektiv salgsorganisation skaber både loyale kunder og bedre bundlinje, så hvorfor ikke gøre dit eftermarked til branchens bedste? HOLCO tilbyder skræddersyede kurser i kundemodtagelse, kundetilfredshed og kundeloyalitet, samt Aftersales akademier inden for driftsoptimering med fokus på den enkelte forhandlers BM. HOLCO Aftersales træning er målrettet forhandlerkæder og individuelle forhandlere, der ved, at fremtidens salgssucces afhænger af en sikker professionel performance og stærke kunderelationer.

Lederudvikling

Forretningsoptimering og mersalg er lig med god ledelse på alle niveauer i organisationen. I en konkurrencepræget autobranche er kravene til ledelsens performance stigende, uanset om vi kigger ind i salgsafdelingen eller ud på værkstedet. Med over 20 år i Automotive branchen ved vi, hvilke ledere, der performer, og hvorfor de har succes. Den viden danner udgangspunkt for de ledelseskurser og -akademier, vi tilbyder forhandlerkæder, og i den personlige sparring med individuelle forhandlere.