Om os

Per Søby

CEO, Konsulent & Underviser

Poul Holck

Senior konsulent & Underviser

Michael Tabor Rasmussen

CAO, BM & Forhandlerudvikling

Heidi Dresler

Administration

Belinda Grønvold

Administration

Line Vad

Administration

Morten Søby

CTO & IT ansvarlig

HOLCO’s passion

HOLCOs store passion er at forbedre vores kunders virksomhed. Med speciale i udvikling og optimering, lige fra de mindre virksomheder til store kæder og importører.

HOLCO har mange års erfaring indenfor bilbranchen med uddannelse i ledelse, salg og eftermarked. Med brug af vores specialiserede viden om KPI, CSI, CI og CRM har, og er, HOLCO med til at forme branchen.

HOLCO står endvidere bag udviklingen af det mest gennemtænkte system til serviceaftaler, Service Agreement Management (SAM). SAM er mere end blot en serviceaftaleberegner, det baserer beregningerne på producentens serviceskemaer, den enkelte virksomheds timepriser og oliepriser, og kan beregne både ny og brugt bil. SAM kan også benyttes til andre brancher som ønsker månedlige betalinger, baseret på en servicefrekvens.
SAM er designet til at gøre hverdagen lettere, både med administration og bogføring samt kontrol af serviceaftalerne, men også de hårdt pressede værkfører. Med vores API integrationsmuligheder til andre systemer, skal brugerne ikke arbejde i flere systemer. SAM er med fra kunden laver aftalen, til aftalen afsluttes mange år senere. SAM er et strategisk værktøj til vækst, besparelse og optimering.

Kontakt os i dag

Skal vi være jeres nye partner?