Konsulentydelser

Virksomhedsudvikling

Personaleudvælgelse

Uddannelse

Virksomhedsudvikling

Udvikling uanset størrelse.

Stor kæde eller mindre virksomhed?

UDVIKLING AF VIRKSOMHEDSKÆDER

 

Brandbeskyttelse og værdiskabelse er to af de vigtigste konkurrenceparametre for virksomhedskæderne i dag. Jo stærkere kæden samlet forstår at kommunikere og udleve brandet, jo større værdi skaber kæden for den enkelte kunde og dermed i sidste ende for sig selv, importøren og producenten.

HOLCO har specialiseret sig i at udvikle virksomhedskæder der øger salget og optimerer forretningen. Vejen går gennem skræddersyet træning og uddannelse.

INDIVIDUEL VIRKSOMHEDSUDVIKLING

 

I et stærkt konkurrencepræget marked skal den enkelte virksomhed både være en god ambassadør for det brand, han repræsenterer, og en dygtig leder, der motiverer sine medarbejdere.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for Automotive og kender indgående de udfordringer virksomhederne møder i hverdagen. Heldigvis kender vi som regel også løsningen på dem.

Som Trusted Partner hjælper HOLCO den enkelte virksomhed med on-site forretningsudvikling og øget indtjening.

Sæt ind det rigtige sted.

Hvilken afdeling?

SALGSAFDELING

Aftersales

Lederudvikling

Personaleudvælgelse

Ansæt det kvalificerede personale.

Skal du ansætte medarbejdere?

Enhver virksomheds succes er bestemt af, at den har det rette team. Fagligt dygtige medarbejdere, der lever sig ind i brandet, forstår virksomhedskulturen og gerne går det ekstra skridt for fælles succes. Men hvordan sikrer du dig, at du ansætter den rigtige? Og hvad er det, du skal lede efter?

Lad HOLCO hjælpe til i processen. Vi kender branchen indefra og har den faglige indsigt og erfaring til at vurdere, hvilke kompetencer du skal lede efter, og hvem af dine kandidater, der vil være et godt match.

HOLCO fungerer hverken som rekrutteringsbureau eller headhuntere, men som ledelsens højre hånd, når der skal ansættes nye medarbejdere i Automotive branchen.

HOLCO hjælper hvor I har brug for det.

Det kan vi hjælpe med…

RÅDGIVNING IFM. ANSÆTTELSE AF NY MEDARBEJDER

UDFORMNING OG PLACERING AF STILLINGSOPSLAG

KOMPETENCEANALYSE

UDVÆLGELSE AF ANSØGNINGER

INTERVIEWS

OPFØLGNING PÅ ANSÆTTELSEN

RÅDGIVNING OM LØBENDE MEDARBEJDER-UDVIKLING

Uddannelse

Uddannelse for en optimeret virksomhed.

Uddannelse og træning

PRÆCIS NÅR DU HAR BRUG FOR DET

 

Siden 1993 har HOLCO trænet og uddannet tusindvis af ledere, salgskonsulenter og servicemedarbejdere fra autobranchen i både Danmark og Skandinavien.

Vi tilbyder højt specialiserede og skræddersyede kurser, akademier og foredrag – godt krydret med vores viden om og erfaring fra automotive-branchen gennem mere end 20 år. Målgruppen for vores træning og uddannelse er typisk bilimportører, brancheorganisationer, individuelle forhandlere, forhandlerkæder, multibrand autohuse samt finansierings- og leasingselskaber.

PRÆCIS HVOR DU HAR BRUG FOR DET

 

Behov er forskellige. Det samme er HOLCOs uddannelse og træning, der foregår præcis der, hvor du vil have det. Hvad enten der skal foretages en pretest i forbindelse med lanceringen af et nyt brand, uddannes nye sælgere, informeres om nye regler i branchen eller noget helt fjerde, så bestemmer du selv, erektion smittel deutsch hvordan og hvor træningen skal foregå.

Som webinar, WBT, VCT, MTV eller traditionel undervisning? I virksomheden, på et af landets kursuscentre eller online? Valget er dit. Vi sørger for indholdet.

Uddannelse og træning fysisk eller online.

Flere muligheder

Seneste awards HOLCO har modtaget.

Udvalgte priser

Jeres partner

HOLCO’s store passion er, at forbedre vores kunders virksomhed. Med speciale i udvikling og optimering, lige fra de mindre virksomheder til store kæder og importører. HOLCO har mangeårige erfaring indenfor bilbranchen med uddannelse i ledelse, salg og eftermarked. Med brug af vores specialiserede viden om KPI, CSI, CI og CRM har, og er, HOLCO med til at forme branchen. HOLCO står endvidere bag udviklingen af det mest gennemtænkte system til serviceaftaler, Service Agreement Management (SAM). SAM er med fra start til slut og er med andre ord et strategisk værktøj til vækst, besparelse og optimering.

Kontakt os i dag

Har du styr på din virksomhed?